Istraživanje zadovoljstva korisnika zdravstvenom zaštitom i zadovoljstva zaposlenih u zdravstvenim ustanovama Raškog okruga

Zadovoljstvo korisnika zsravstvenom zastitom

Ministarstvo zdravlja i Institut za javno zdravlje Republike Srbije sa mrežom instituta i zavoda, i u 2013.godini organizuje istraživanje zadovoljstva korisnika zdravstvenom zaštitom, kao i istraživanje zadovoljstva zaposlenih u zdravstvenim ustanovama.

Istraživanje zadovoljstva korisnika će biti sprovedeno u ustanovama primarne zdravstvene zaštite u ponedeljak 25.11.2013.god., a u stacionarnim ustanovama u nedelji od 25.11. do 29.11.2013.god.

U specijalističkim ambulantama interne medicine domova zdravlja zadovoljstvo korisnika će biti sprovedeno 25. novembra, a 29. novembra 2013.god. u ustanovama sekundarne zdravstvene zaštite.

Zadovoljstvo korisnika farmaceutskom zdravstvenom zaštitom će se sprovesti u sredu 27.11.2013.god., s tim što distribuciju i prikupljanje upitnika vrši Farmaceutski fakultet u Beogradu. Istraživanje zadovoljstva zaposlenih u zdravstvenim ustanovama će se sprovesti u ponedeljak 02. decembra 2013.god.

Ove godine će se istraživanje zadovoljstva korisnika i zaposlenih sprovesti u svim privatnim apotekama koje su potpisale ugovore sa Republičkim fondom za zdravstveno osiguranje, po istoj metodologiji kao i za apoteke u državnoj svojini.

Privatne zdravstvene ustanove se, takođe mogu uključiti u ova istraživanja, pri čemu mogu koristiti istu metodologiju kao ustanove u državnoj svojini.

Kompletan materijal koji sadrži metodologiju istraživanja i upitnike mogu se preuzeti sa sajta Instituta za javno zdravlje Srbije «Dr Milan Jovanović Batut»

Lokacija

Javne nabavke

Nabavke
Obaveštenja

Radno vreme

Po - Pe od 7 do 14
Subota /