Конкурс за литерарни састав и ликовни рад у оквиру кампање »XXIV Недеља здравља уста и зуба 2014. године

ИНСТИТУТ ЗА ЈАВНО ЗДРАВЉЕ СРБИЈЕ «ДР МИЛАН ЈОВАНОВИЋ БАТУТ« БЕОГРАД МРЕЖА ИНСТИТУТА / ЗАВОДА ЗА ЈАВНО ЗДРАВЉЕ У РЕПУБЛИЦИ СРБИЈИ СТОМАТОЛОШКИ ФАКУЛТЕТ УНИВЕРЗИТЕТА У БЕОГРАДУ УЗ ПОДРШКУ МИНИСТАРСТВА ЗДРАВЉА РЕПУБЛИКЕ СРБИЈЕ

РАСПИСУЈУ КОНКУРС

За литерарни састав и ликовни рад у оквиру кампање »XXIV Недеља здравља уста и зуба 2014. године« на тему:

»ЗДРАВ ОСМЕХ - ЛЕП ОСМЕХ«

 

Конкурс је намењен деци у вртићима и ученицима основних школа у Републици Србији.

Овогодишња кампања се обележава од 19. до 25. маја 2014. године под наведеним слоганом.

Циљ кампање  »XXIV Недеље здравља уста и зуба«  је информисање и стицање знања, формирање исправних ставова и понашања појединаца у вези са очувањем и унапређењем здравља уста и зуба популације, а посебно деце и младих.

По три најбоља ликовна рада у категорији предшколски узраст и по три најбоља литерарна и ликовна рада у категорији ученика - узраст I - IV разред основне школе и V-VIIII разред основне школе, вртићи и школе могу да доставе Заводу за јавно здравље Краљево, Центар за промоцију здравља, са назнаком »За конкурс XXIV Недеља здравља уста и зуба« до 16. маја 2014. године.

Ликовни радови би требало да буду урађени на папиру, формата максимално до 35 пута 50 цм. Најбољи ликовни и литерарни радови биће изабрани на нивоу округа, а затим достављени Институту за јавно здравље Србије ''Др Милан Јовановић Батут'' до 01. јуна 2014. године, где улазе у конкуренцију за избор на републичком нивоу.

Lokacija

Javne nabavke

Nabavke
Obaveštenja

Radno vreme

Po - Pe od 7 do 14
Subota /