Конкурс за избор најбољих ликовних и литерарних радова

 ИНСТИТУТ ЗА ЈАВНО ЗДРАВЉЕ СРБИЈЕ „ДР МИЛАН ЈОВАНОВИЋ БАТУТ“

ЦЕНТАР ЗА ПРОМОЦИЈУ ЗДРАВЉА

ЗАВОД ЗА ЈАВНО ЗДРАВЉЕ КРАЉЕВО

 

РАСПИСУЈУ КОНКУРС

ЗА ИЗБОР НАЈБОЉИХ ЛИКОВНИХ И ЛИТЕРАРНИХ РАДОВА НА ТЕМУ

 

„ДОЈЕЊЕ :КЉУЧ ОДРЖИВОГ РАЗВОЈА“

Конкурс је део кампање Национална недеља дојења и намењен је деци из предшколских установа и ученицима основних школа у Србији. Циљ конкурса је да се подстакне здравствено васпитни рад у вртицима и основним школама на тему дојења.

Предшколске установе треба да пошаљу по три најбоља ликовна рада, а основне школе по три најбоља ликовна и литерарна рада на адресу Завода за јавно здравље Краљево ул. Слободана Пенезића бр.16 36000 Краљево са назнаком за „КОНКУРС - НАЦИОНАЛНА НЕДЕЉА ДОЈЕЊА”.Радове слати најкасније до 30.септембра 2016.године.

Најуспешнији радови на тему „Дојење: кључ одрживог развоја“ проглашени на окружном нивоу биће достављени Институту за јавно здравље Србије „Др Милан Јовановић Батут”, а жири састављен од ликовних педагода и стручњака из области јавног здравља одабраће најбоље радове деце предшколског узраста и ученика на републичком нивоу.

Овом кампањом желимо да још једном скренемо пажњу здравственој и широј јавности колики је значај дојења којим се обезбеђује најоптималнија исхрана, правилан раст и развој, заштита и унапређење здравља и детета и мајке, али и да нагласимо значај пружања подршке и помоћи трудницама, породиљама, мајкама дојиљама и породици да остваре успешно дојење.

Најбољи радови биће постављени на сајту Института за јавно здравље Србије и коришћени за дизајн и штампање здравствено промотивног материјала.

Lokacija

Javne nabavke

Nabavke
Obaveštenja

Radno vreme

Po - Pe od 7 do 14
Subota /