Kонкурс за избор најбољих ликовних и литерарних радова на тему „ПОДРЖИМО ДОЈЕЊЕ”

ИНСТИТУТ ЗА ЈАВНО ЗДРАВЉЕ СРБИЈЕ „ДР МИЛАН ЈОВАНОВИЋ БАТУТ”

ЦЕНТАР ЗА ПРОМОЦИЈУ ЗДРАВЉА

МРЕЖА ИНСТИТУТА/ЗАВОДА ЗА ЈАВНО ЗДРАВЉЕ У РЕПУБЛИЦИ СРБИЈИ

РАСПИСУЈУ КОНКУРС

ЗА ИЗБОР НАЈБОЉИХ ЛИКОВНИХ И ЛИТЕРАРНИХ РАДОВА НА ТЕМУ

 

„ПОДРЖИМО ДОЈЕЊЕ”

Конкурс је део кампање Светска недеља дојења и Национална недеља промоције дојења и намењен је деци из предшколских установа и ученицима основних школа у Републици Србији. Циљ конкурса је да се подстакне здравствено васпитни рад у предшколским установама и основним школама на тему подршке дојењу као најоптималнијем начину исхране новорођенчади и одојчади. 

По три најбоља ликовна рада у категорији предшколски узраст и по три најбоља литерарна и ликовна рада у категорији ученика - узраст I - IV разред основне школе и V-VIII разред основне школе, предшколске установе и школе могу да доставе окружном заводу/институту за јавно здравље, Центру за промоцију здравља, са назнаком „За конкурс – Светска недеља дојења“ најкасније до петка, 22. септембра 2017. године. Ликовни радови би требало да буду урађени на папиру, у формату блока број 5.

Најбољи ликовни и литерарни радови биће изабрани на нивоу округа, а затим их окружни заводи/институти за јавно здравље достављају Институту за јавно здравље Србије ''Др Милан Јовановић Батут'' до 29. септембра 2017. године како би се прогласио и промовисао најбољи дечији рад на тему Кампање који ће бити штампан у виду постера током 2018. године и дистрибуиран у домове здравља.

Конкурс није наградног карактера (иако у складу са могућностима могу бити обезбеђене награде на окружном нивоу), већ се кроз избор и промоцију најбољих дечијих радова подстиче здравствено васпитни рад који прати израду радова. Најбољи радови биће изабрани и промовисани на окружном нивоу. Најбољи радови на националном нивоу биће постављени на сајту Института за јавно здравље Србије. Радови се не враћају већ ће бити коришћени за дизајн и штампање здравствено промотивног материјала у циљу континуиране промоције дојења.

ПОСТЕР

 

Lokacija

Javne nabavke

Nabavke
Obaveštenja

Radno vreme

Po - Pe od 7 do 14
Subota /