Одржана манифестација Завода за јавно здравље поводом 16. октобра Светског дана хране

Одржана манифестација Завода за јавно здравље поводом 16. октобра Светског дана хране

Наша установа је по осамнаести пут обележила 16. октобар Светски дан хране у оквиру Октобра месеца правилне исхране у простору и у сарадњи са Градском библиотеком „Стефан Првовенчани“, ГО Црвеног Крста и бројних партнера.
Редовна активност Института и завода за јавно здравље је расписивање конкурса за литерарне и ликовне радове поводом обележавања 16. октобра Светског дана хране, ове године на тему: „Правилна исхрана –улагање у будућност“

Манифестацију смо традиционално реализовали као свечаност уз доделу награда најуспешнијој деци предшколских установа и ученицима основних школа са подручја Краљева , Врњачке Бање и Рашке.
Уприличен је пригодан програм у коме су учествовали већ традиционално ученици Музичке школе „Стеван Мокрањац“ из одсека фрулаша и певача.
Саставни део манифестације је као и претходних година била изложба ликовних и литерарних радова награђене и остале деце предшколског и основно школског узраста.
Програму су присуствовали гости и сарадници из многобројних институција са овог подручја почев од предшколских установа, школа, здравствених установа, невладиних организација, медија, као и родитеља, бака и дека награђене деце.

НАГРАЂЕНА ДЕЦА НА КОНКУРСУ ПОВОДОМ 16.ОКТОБРА СВЕТСКОГ ДАНА ХРАНЕ 2018. ГОДИНЕ

Lokacija

Javne nabavke

Nabavke
Obaveštenja

Radno vreme

Po - Pe od 7 do 14
Subota /